little by little

Hej! :) Ett tag sen men here i come. 
Denna helg har varit lite annorlunda men härlig! Vi studenter befinner oss i slutet av läsåret = mycket plugg! så veckorna rullar på med plugg men också annat så som jobb, cellgrupp och häng med folk. Tiden går så otroligt snabbt oftast nu för tiden och de känns som den går snabbare ju äldre man blir. SÅ denna helg var en välbehövlig slapphelg. Jag älskar känslan av att inte behöver göra ett skit.


Fredagen bjöd på kalas, men inte för mig utan för min bror. Så jag blev tillsagd att hålla i ställningarna lite ;) Dom var så duktiga så jag sket i dom och tittade på alla missade avsnitt av BB! Jag gick och la mig "tidigt". (alla mina tidigt har alltid " runt sig haha) Upp till jobb på morgonen därefter. Efter pass 10 till 18, med 2 timmars break, åkte jag hemåt. Man blir faktiskt sjukt trött i huvet av en lång dag i kassan! Somnade några timmar och vaknade sen av att Sara ringde. Hon var i närheten och skulle komma. Vi hade inte setts på 7 månader så det var verkligen hur roligt som helst att träffa henne! Vi låg och snackade till 04. Gick sen upp på mötet och flummade sen vidare hem till oss. 



Den här dagen har konstigt nog gått långsamt! men det är skönt det med! Promenaden är gjord och godiset är uppätet! BRA 

Puss!


nu kör vi

Tjenixen!
Nu ligger jag i min efterlängtade säng som har två madrasser, som är bred och lång, som ligger i ett rum som en gång var och ska bli igen- mitt rum. Jag hyr nämligen ut det till vår inneboende som är på missionsresa just nu. Så det är SKÖÖÖNT, att jag har fått tillbaka mitt rum för ett tag nu alltså.
I fredags var jag på modevisning på katte med Judit och massa annat folk som kom dit. Jenny var en av alla modeller för Stephie Doiubs kläder, så snygg och så snygga kläder! Därefter blev det möte, mycket trevligt!
Lördagen bjöd på jobb och tonårskul och häng med Jonny Isak och Samuel. 
Söndagen spenderades i Stockholm med Rebecka och Marielle för att sen gå på Big Brother Live. Där fick jag se min stora idol, jag har inte vågat säga detta men på riktigt min stora idol... PAOW!
nej inte min idol, men hon är skön ;) andra välbekanta ansiktet sågs också!



Mina söta brudar! ( säg till om jag ska ta bort nån bild tjejer ;) 

NU ska jag rätta mina spanska texter!! NU KÖR VI puss

hey ho lets go

Det var fredag den 13:e. Jag som inte tror på skrock kunde inte hejdas från att skylla på och använda som ursäkt att det var fredag den 13:e. Min bror fyllde moped och hyrafilm-myndig, men blev riktigt sjuk så han var tvungen att vara hemma. Hela trafiken stannade pga att någon hade bombhotat stadshuset. (Lovar att han valde denna dag för att folk skulle kunna skylla på att de va en otursdag och inte för att han var sjuk i huvet.) Folk går in i lyktstolpar, folk sprutar ut en halv lokaflaska vid en modevisning, folk snubblar på öppen gata etc. Med folk menar jag mig själv och mina nära och kära. Allt detta kan såklart hända på en "vanlig dag" men eftersom det är den s k otursdagen, kan man ju skylla på den och må bättre. 

Jag ska iväg på tonårskul till 17 och sen efter blir det ev häng med mina guys :) 


Måste bara passa på att visa min fina samling :) 2 kvar nu bara!


I onsdags var det livets ords första friskolekamp. Vi skrek och hejdade som aldrig förr, med maskot, trummor och ramsor. Det vare värt eftersom vi vann hejarklackspriset m.m! ;) 
Det sprang även ut en naken kille ( maskot? haha ) på planen iklädd bara en hjälm. Det var en ny upplevelse. 


min fina bror som blev 15 i igår fredag!
Puss!

FINALLY

Skyndade mig med skorna, sprang ner, satte mig i bilen, skyndade till ICA, hämtade ut en fint litet paket, sprang till bilen i regnet, SLET upp förpackningen, öppnade till sist IT och sprayade in hela mig. Detta kan bara beskrivas med ett ord, Lycka.





MUMS

answer

Hejhopp! 
Jag skulle vilja beskriva denna dag som " svarar-ej-dagen". Jag hade planerat den här dagen sen några dagar tillbaka men jag hade en hake och det visste jag att jag hade. Jag skulle jobba mellan 17-20. Så jag började skriva till folk som oxå jobbar på coop om dom kunde tänkas ta de passet. Men, av alla typ 248292 personer som jag skrev till, svarade 3 st. VAD GÖR ALLA? Och jag som hade sett fram emot den här dagen, får nöja mig med jobb. Men ibland blir inte saker som man vill. Men jag tillåter mig själv till att vara lite irriterad några timmar framåt, innan jag blir glad igen och går vidare och ser framåt. PEPP! 



Denna fina blomma får mig att bli lite gladare, hahah :)

kom igen nu

Jag längtar efter SOMMAR. Snart är den här!








ÅH! <3



min helg

hejhej! 
Fredagen bjöd på 18-årsfest hos Evelina med fint folk! jag var tvungen att åka " tidigt " för att jag skulle upp "tidigt" till jobbet dagen efter. Efter jobb blev det dejt med Rebecka som planerat. Vi köpte massa gott, asså sjukt, åkte hem till mig, pratade skrattade och flummade,titta på solsidan och sen ett avsnitt av big brother. Båda skulle upp och jobba dagen så natten blev inte så lång. vi planerade in baking efter jobb men det slutade som kvällen innan: mys, fett, och oth. 

Idag har jag och mami varit på stan och kikat runt lite. Hon skulle göra synundersökning men det var fullbokat. Där träffade jag en Ahlström. Kommer inte ihåg vad hon heter i förnamn :O 
SEN lyssna nu mina vänner, gick vi förbi akademibokhandeln och där hittade vi....... one tree hill säsonger 1-7 för 100 spänn!!! HUNDRA KRONOR.  jag köpte med mig säsong 6 :) nöjd!! fatta att oth snart är slut. Jag kommer gråta floder.

Igår beställde vi raulf lauren parfymen WILD, så den kommer om några dagar :) längtar! Så tråkigt att dom har sluta sälja den i Sverige! 

Ikväll blir det bio med en fin Lovisa :) äntligen "this means war"! Jag har hört att den är bra :)


Ett litet failat försök till en bra munk-bild :) 


This means war! snyggingar

puuss!